Gepubliceerd op: 15 mei 2019

Meubelstoffeerderij Miedema & Zn. onderweg naar Amsterdam.

Iets nieuws is het zeker niet, weet Marco Miedema te vertellen. We zijn al vele jaren actief in Amsterdam, vanuit ons filiaal in Bussum kregen we al vaak het verzoek om in Amsterdam op bezoek te komen en ook daarom is het zeker niet gek als u één van onze bussen voorbij heeft zien komen. Maar nu heeft het familiebedrijf eindelijk na vele jaren de knoop door gehakt. “AMSTERDAM WE KOMEN ERAAN!”. Waarom nu pas en niet jaren eerder? Marco is daar duidelijk over “In Amsterdam had je vroeger vele goede stoffeerderijen en was de markt enigszins verzadigd, maar aangezien er steeds minder vakmensen van de scholen komen en de jongere generaties het vaak niet willen overnemen wordt het aanbod steeds minder” en daar ziet het familiebedrijf een gat die zij graag opvullen. Met meerdere filialen en ateliers heeft Miedema & Zn. meer dan genoeg capaciteit om de werkzaamheden op te pakken en ervoor te zorgen dat uw meubel er straks weer bij staat alsof hij net uit de showroom komt. Miedema heeft zich door de vele jaren ervaring kunnen specialiseren op het gebied van de mooiere merken zoals Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Artifort, etc.

Na een gerichte zoektocht is Miedema uitgekomen bij de Maasstraat, een leuk pand in een gezellige straat met veel bedrijvigheid, mooie etalage voor een showroom en net genoeg ruimte voor één of twee stoffeerders. In dit filiaal wil de familie vooral kleine reparaties en stofferingen doen en de grotere werkzaamheden zullen plaats vinden in de filialen in Utrecht en Amersfoort. Dit heeft als reden, dat in deze filialen meerdere stoffeerders werken met diverse specialiteiten en zo kan uw geliefde meubel de aandacht krijgen die het verdient.

Miedema & Zn. biedt in Amsterdam dezelfde service en liefde voor het vak als dat het al vele jaren in de andere filialen doet. Geheel vrijblijvend komen ze bij de mensen thuis voor een eerlijk en oprecht advies en dat in combinatie met de nieuwste stof en leer collecties van merken zoals Romo Fabrics, Kvadrat, De Ploeg, Designers Guild, etc. kan het bijna niet meer fout gaan.

Voor meer informatie kunt u terecht op het telefoonnummer: 0202443189 of www.miedemaenzn.nl

Update 05-07-2019 Graag laten wij u weten dat we vorderen met een nieuwe locatie in Amsterdam. We rijden momenteel al 4 dagen per week rond met een goed gevulde bus vol met stof en leerstalen bij u in de buurt in Amsterdam (lees ook ons stukje redactie in de Echo van de week van 27-juni). Voor een geheel vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen op tel: 020 244 3189

 


Contact opnemen

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels. Klik hier voor de verschillende vestigingen.

Bel mij terug

Call Now Button