Miedema & Zn voor ambachtelijk meubel ‘werk’

Miedema & Zn voor ambachtelijk meubel ‘werk’

Gepubliceerd op: 23 oktober 2017

Stukje uit de uitgave van 1 juni 2011 in de newspeper

 

ROTTERDAM – ‘Meubelstofferen is een vak. Voor allerlei stoffeerwerk, leer- en antiekrestauratie en interieuradviezen kunnen mensen bij ons terecht.’ Aan het woord is de heer Miedema & Zn, zo’n ouderwets, vertrouwd Hollands bedrijf, waar kwaliteit, service en persoonlijke interactie hoog in het vaandel staan.

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het bedrijf de collectie heeft uitgebreid met een prachtig assortiment mooie, nieuwe stoffen. Er is een uitgebreide stoffencollectie bij dit bedrijf, maar de kracht van Miedema & Zn zit in hun genen. Miedema is een ouderwets, vertrouwd Hollands bedrijf, waar kwaliteit, service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Er zijn vestigingen in Rotterdam, Schiedam, Gouda en Bussum. ‘Niet de prijs, maar de kwaliteit aanleiding moet zijn om met ons in zee te gaan’, aldus de heer Miedema.

Diverse stijlen

Voor allerlei stoffeerwerk, leer- en antiekrestauratie en interieuradviezen kunnen mensen terecht bij Miedema & Zn. Dat kan een zowel een moderne als een klassieke stijl zijn. De ambachtelijke meubelstoffeerder geeft aan dat meubelstoffering weer erg in opkomst is. ‘In deze periode letten de mensen weer op de kleintjes en soms is het opnieuw laten stofferen van een meubelstuk goedkoper dan nieuw te kopen.Het is een groeiende markt en met name bij mooiere meubels, zie je dat mensen de moeite nemen om ze bij ons opnieuw te laten bekleden. Dan heb je het wel over de topmerken, zoals wij ze ook in onze advertentie noemen.’

Extra

De eerder genoemde service onderscheidt Miedema & Zn van andere bedrijven in de branche, denkt de eigenaar. ‘Bij ons hoeven mensen niet een paar maanden te wachten voordat ze geholpen worden. We komen vrijblijvend bij de mensen thuis. Waarom? Omdat elk product anders is. Elke bank is verschillend qua vulling en dat luistert nauw. Wij doen niet aan natte vingerwerk”, verzekert hij.’

Als extra service worden de goederen gratis bij klanten opgehaald en bezorgd en er wordt drie jaar garantie verleend. Daarbij is Miedema & Zn ook nog aangesloten bij centrale branche woonvereniging (CBW).

Gegarandeerd goed en vertrouwd,in Rotterdam, Schiedam, Utrecht, Amersfoort en Bussum.


Contact opnemen

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels. Klik hier voor de verschillende vestigingen.

Bel mij terug

Call Now Button