Herstofferen

Bent u ontevreden over het comfort van uw fauteuil? Vindt u dat deze niet meer in goede staat is? Of gaat het om uw bank waar u niet tevreden over bent? Om wat voor een meubelstuk het ook gaat: bij Miedema & Zn. bent u aan het juiste adres voor het herstofferen van uw meubels. We hebben jarenlang ervaring op het gebied van herstofferen en weten dus goed hoe we meubels opnieuw moeten stofferen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de kussens van uw meubelstuk opnieuw te laten vullen naar uw houding. Op deze manier heeft u comfort en zit u weer prettig. Een stoffeerderij aan het zoeken, waarbij u kunt rekenen op kwaliteit én duurzaamheid? Kies voor Miedema & Zn. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij zowel duurzaamheid als kwaliteit leveren. We werken namelijk samen met leveranciers die een ecolabel hebben. Bovendien vindt u bij ons uitsluitend de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kvadrat, Alcantara, Ploeg en meer. Kortom: bij ons, Miedema & Zn., weet u zeker dat u uitstekend wordt geholpen bij het herstofferen van uw meubels. Daarnaast kunnen wij u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

Herstofferen bij Miedema & Zn

Er zijn twee mogelijke werkwijzen voor herstofferen, namelijk klassiek en modern herstofferen. Klassiek stofferen houdt in dat alles wordt gedaan op een ambachtelijke manier. Dit is voor ons cruciaal, want hiermee zorgen we ervoor dat de kwaliteit uitstekend is. Zo gebruiken we bijvoorbeeld ook alleen maar traditionele materialen. Bij deze materialen kunt u denken aan blauwvatten, koperen veren, crin, paardenhaar en dergelijke. Miedema & Zn. houdt er rekening mee dat bij het herstofferen de essentie en de ziel van het meubelstuk altijd aanwezig moeten blijven en niet mogen verdwijnen. Bij ons kunt u daar op rekenen. Dit in combinatie met onze duurzame werkwijze zorgt voor een uitstekende combinatie. Naast meubels opnieuw stofferen kunnen wij ook kasten, bureaus, tafels en kabinetten restaureren. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Wij zijn een familiebedrijf, waarbij u altijd kunt rekenen op jarenlange ervaring en waarbij altijd de echte normen en waarden centraal staan. Zo kunt u bij ons vertrouwen op onze deskundige adviezen, ervaring en service. Hierdoor krijgt u altijd het beste resultaat. Daar gaan we 100% voor! Heeft u een leren bank en laten de stiknaden los? Of is het leer helemaal uitgerekt? Geen zorgen! Wij helpen u graag en voordat u het weet is alles weer in de juiste staat. Miedema & Zn. werkt alleen met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Bovendien is het ons streven om u binnen 48 uur al te kunnen helpen bij uw klachten. Wilt u eigenlijk niet uw meubels laten herstofferen, maar bent u op zoek naar een gehele nieuwe fauteuil voor senioren? Zelfs dat vindt u in ons assortiment. Kortom: genoeg keuze en veel mogelijkheden!

Miedema & Zn. helpt u graag verder bij onder andere het herstofferen. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel direct voor meer informatie!

Uw meubels herstofferen? Laat dit uitvoeren door Miedema & Zn. om zo er altijd zeker van te zijn dat u weer prachtige meubels krijgt. Schakel onze hulp in en wij zullen u zo snel mogelijk helpen. Wilt u meer informatie over meubels opnieuw stofferen of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.