Meubelstoffering

Modern:

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op het gebied van design en designklassiekers. Zo zijn meubelen van onder andere merken zoals Leolux, Artifort, Gelderland, Jori, Rolf Benz, De Sede, etc. geen probleem voor onze allround meubelstoffeerders. Wij bewerken deze meubels op de manier zoals de fabrikant en de ontwerper het bedoeld heeft, ook de materialen die wij hier voor gebruiken sluiten aan op de wensen en eisen van. Wij kunnen de meubelen zo origineel mogelijk stofferen doordat wij met dezelfde stoffen en leder leveranciers werken als de merken zelf.

Klassiek:

Klassiek stofferen gebeurd bij ons ten alle tijde op geheel ambachtelijke wijze. Onze klassiek geschoolde meubelstoffeerders maken gebruik van alle traditionele materialen zoals; crin, paardenhaar, blauwwatten, jute, koperen veren, etc. Of het nu gaat om oude en of antieke meubelen, op de werkplaats kunnen renovaties worden uitgevoerd variërend van een deel reparatie tot een complete her stoffering van het meubel. Door de door onze jarenlange opgebouwde kennis en kunde bent u ervan verzekerd dat de essentie en de ziel van het meubelstuk niet verloren gaat. Naast het stofferen en her bekleden, kunt u bij ons ook terecht voor het restaureren en het renoveren van meubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlijmen, het kleuren en of het schoonmaken van het houtwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten behandelen tegen houtworm.

Maatwerk:

Naast het stofferen van bestaande meubels maken wij ook meubels op maat. In het verleden hebben wij al vele projecten mogen maken voor klanten die specifieke wensen hebben met betrekking tot het meubel. Bijvoorbeeld kan hier gedacht worden aan afmeting, plaats en het passen binnen het architectonische geheel, maar ook speciale wandbekledingen door middel van gestoffeerde panelen. Vaak worden wij in de ontwerpfase betrokken bij het project. Wij adviseren desgewenst op het gebied van uitvoerbaarheid, zitcomfort en kwaliteit. Het houtwerk wordt gemaakt door een meubelmaker en vervolgens wordt het meubel door ons gestoffeerd.

Stoffen:

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande meubelstoffen die voldoen aan alle Europese vereisten. Hieronder vind u een overzicht van diverse merken waar wij mee werken: Kvadrat, Designers Guild, Saum und Viebahn, Linwood, Isle Mill, Bute Fabrics, Romo, De Ploeg, Kobé,  Osborn And Little, Nina Campbell, Sanderson, Warwick Fabrics en nog veel meer.

Leder:

Het leder waar wij mee werken komen uitsluitend bij Europese leveranciers vandaan, zodat wij de kwaliteit kunnen leveren en garanderen die bij uw geliefde meubel hoort.
Leerreparaties als o.a. stiknaden, uitgerekt leer innemen, gedeeltelijk vernieuwen van lederen banken en of stoelen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit doen wij uitsluitend met de beste leersoorten van o.a. merken zoals Bruno Monte, Ohmann, Dux international, Conanti, etc..

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.