Meubelstofferen

Is de stof of het leer van uw bank niet meer in goede staat? Of bent u niet tevreden over het comfort van uw fauteuil? Heeft u weleens gedacht om uw meubels te stofferen? Bij Miedema & Zn. bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van meubelstofferen. Zo is het mogelijk om uw kussens op te vullen naar uw houding, zodat u weer tevreden bent over het comfort. Het is belangrijk dat u een stoffeerderij heeft waarbij u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit. Miedema & Zn. werkt alleen maar met de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kwadrat, Alcantara, Ploeg en meer. Kortom: bij Miedema & Zn. weet u zeker dat u goed wordt geholpen bij het stofferen van uw meubels. Daarnaast kunnen wij u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

 

  

 

Meubels stofferen bij Miedema & Zn

Meubels stofferen doen wij op twee manieren, namelijk klassiek en modern stofferen. Bij klassiek stofferen wordt alles uitgevoerd op een ambachtelijke wijze. Dit vinden wij erg belangrijk, want hiermee waarborgen wij de kwaliteit en gebruiken we uitsluitend de traditionele materialen. Bij deze materialen kunt u denken aan koperen veren, blauwwatten, crin, paardenhaar en dergelijke. Bij meubelstofferen is cruciaal dat de essentie en de ziel van het meubelstuk centraal blijven bestaan en niet verdwijnen. Daar kunt u bij ons op vertrouwen. Daarnaast kunt u ook altijd vertrouwen op onze duurzame werkwijze. We werken namelijk samen met leveranciers die voorzien zijn van een ecolabel. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en naast kwaliteit kunt u altijd op duurzaamheid rekenen. Naast een meubel stofferen kunnen wij ook kasten, bureaus, tafels en kabinetten restaureren. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is een familiebedrijf, met jarenlang ervaring én waarbij de echte normen en waarden te allen tijde centraal staan. Bij ons kunt u vertrouwen op onze service, ervaring en advies. Zo krijgt u altijd het mooiste resultaat. Heeft u bijvoorbeeld een leren bank, waarvan de stiknaden loslaten of waarvan het leer is uitgerekt? Geen probleem voor Miedema & Zn. Voordat u het weet is het allemaal weer in de juiste staat. Miedema & Zn. werkt uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Het is ons streven om u binnen 48 uur van dienst te zijn en uw klachten te verhelpen. Dat is wel zo prettig. Wilt u geen meubels stofferen, maar bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil voor senioren? In ons ruime assortiment vindt u tevens een grote keuze aan fauteuils, waarbij u kunt vertrouwen op comfort en kwaliteit.

Miedema & Zn. is u graag van dienst. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel voor meer informatie!

Uw meubels stofferen? Laat dit doen door Miedema & Zn. en u weet zeker dat u weer prachtige meubels krijgt. Schakel onze hulp in en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. Wilt u meer informatie over meubelstofferen of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk onze websitevoor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier onze openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.