Meubelstoffeerderij Rotterdam

Zijn uw meubels niet meer in de beste staat? Heeft u dan weleens aan stofferen gedacht? Op deze manier zorgt u ervoor dat de pracht van uw meubels weer zichtbaar is. Bij Miedema & Zn. bent u aan het juiste adres voor een meubelstoffeerderij in Schiedam en omgeving. Doordat we jarenlang ervaring hebben weten we goed hoe we u moeten helpen bij uw meubels. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een duurzame werkwijze én de beste kwaliteit. Dit staat hoog bij ons in het vaandel. Zo werken we samen met leveranciers die een ecolabel hebben. Onze collectie leer en stof is daarnaast ook van de beste kwaliteit. We hebben leer en stof van onder andere Designers Guild, Kwadrat, Ploeg, Nina Campbell, Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn en vele andere merken. Kortom: u krijgt altijd de beste kwaliteit! Voor ons maakt het ook niet uit om wat voor een soort meubels het gaat: banken, fauteuils, eetkamerstoelen en ga zo maar door. Een stoffeerder in Schiedam voert het allemaal voor u uit. Daarnaast kunnen we u helpen met andere diensten. Hierbij kunt u denken aan de restauratie van allerlei antieke meubels, het op maat maken van gordijnen, de aanschaf van een houten vloer en meer.

Miedema & Zn: de juiste meubelstoffeerderij in Schiedam

Wij weten goed hoe we moeten stofferen. Dit komt doordat we jarenlang ervaring hebben. Miedema & Zn. is een familiebedrijf, waardoor we door de jaren heen ervaring en kennis hebben opgebouwd. U krijgt altijd het mooiste resultaat. Wij stofferen zowel klassiek als modern. Klassiek stofferen houdt in dat we het op een ambachtelijke wijze uitvoeren. Hierbij gebruiken we traditionele materialen, zoals crin, paardenhaar, blauwwatten, jute, koperen veren en dergelijke. De essentie en de ziel van uw meubelstuk zullen nooit verdwijnen. Laat u door ons een meubelstuk stofferen? Dan weet u zeker dat de pracht van het meubelstuk altijd aanwezig blijft. Een leren bank waar de stiknaden van loslaten? Leer dat uitrekt? Wij kunnen u goed helpen en we werken uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti.

Miedema & Zn. helpt u graag! Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Over Miedema & Zn.

De maatschappij ontwikkelt altijd door en daarom vinden we het juist zo belangrijk dat u bij ons onveranderlijk kunt vertrouwen op onze uitstekende service en de beste kwaliteit. Een veerloos kussen? Kussens die uitgezakt zijn? Wij zijn u graag van dienst. Ongeacht wat uw probleem is. Het is zelfs ons streven om u binnen 48 uur te helpen en het probleem voor u op te lossen. Wilt u geen meubels stofferen, maar bent u op zoek naar een mooie fauteuil voor senioren? In ons diverse assortiment vindt u allerlei fauteuils, waarbij u kunt vertrouwen op comfort en kwaliteit.

Neem contact met ons op voor uw vragen!

Zoekt u een meubelstoffeerderij in Schiedam? Wij helpen u graag verder! Met leren en stoffen meubels tot de restauratie van een kast of tafel. Het maakt voor ons niets uit. Daarnaast is het mogelijk om uw gordijnen door ons op maat te laten maken. Heeft u nog vragen over het stofferen of over ons als stoffeerder in Schiedam? Wij zijn u graag van dienst. Neem dus gerust even contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.