Over ons

Miedema & Zn. is een ouderwets familiebedrijf met nog echte waarden en normen, die ondanks de steeds veranderende maatschappij dicht bij zichzelf blijft en daarbij nog echte service verleent, zoals dat vroeger normaal was.

Als ambachtelijke meubelstoffeerders zijn wij klassiek geschoold en dus bij uitstek gekwalificeerd om uw dierbare klassieke meubelen met zorg te behandelen en daar dan ook de juiste materialen voor te gebruiken, zodat uw meubel weer echt wordt zoals hij bedoeld is.

Wij her bekleden alle soorten meubelen van klassiek tot aan modern, maar ook voor reparaties, het vervangen en/of aanpassen van vullingen, mat en bies werkzaamheden, maatwerk en/of antiekrestauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer wij voor u aan de slag gaan met uw meubelstuk hebben wij twee tot drie weken nodig om deze weer mooi te maken. Wij kunnen desgewenst zolang een leenbank en/of fauteuil bij u thuis plaatsen, zodat u tijdens de werkzaamheden toch over genoeg zitplaatsen beschikt en gewoon door kunt wonen.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren in de mooiere meubelmerken zoals: Artifort, Leolux, Gelderland, Rolf Benz, Oisterwijk, Jori, de Sede, Harvink, Chesterfield, Pastoe, Linteloo, Poltrona Frau, Flexform, Minotti etc.

Ook voor antiekrestauratie kunt u bij ons terecht. Onze restaurateurs met jarenlange ervaring in binnen en buitenland weten precies wat nodig is om uw meubel op authentieke wijze te restaureren.

Neem contact op