Modern stofferen

Is de stof of het leer van uw bank niet meer in een mooie staat? Of is het comfort niet meer wat het geweest is? Schakel de hulp in van een meubelstoffeerder in Rotterdam.

Bij Miedema & Zn. bent u hiervoor aan het juiste adres. Doordat we jarenlang ervaring hebben op het gebied van stofferen, weten we maar al te goed hoe we uw meubels moeten opknappen. Zo kunt u er ook voor kiezen om alleen de kussens op te laten vullen naar uw houding, zodat u weer het juiste comfort heeft.

Een stoffeerder in Rotterdam, waarbij u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit én duurzaamheid? Dat is Miedema & Zn. We werken met de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kwadrat, Alcantara, Ploeg en meer. Kortom: bij Miedema & Zn. weet u zeker dat u goed wordt geholpen bij het stofferen van uw meubels.

Daarnaast kunnen wij u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.