Meubelstoffeerderij Bussum

Bent u niet meer tevreden over uw meubels? Vindt u bijvoorbeeld de stof of het leer niet meer mooi? Kies dan voor een meubelstoffeerderij in Bussum en geef uw meubels weer een tweede kans. Op deze manier zorgt u ervoor dat de meubels weer zo worden als u wilt. Bij Miedema & Zn. bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kunt u vertrouwen op een duurzame werkwijze, kwaliteit en een mooi resultaat. Miedema & Zn. beschikt over een grote collectie leer en stof van onder andere Designers Guild, Ploeg, Kwadrat, Nina Campbell, Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn en vele andere merken. Kortom: u krijgt altijd de beste kwaliteit! Het maakt ook niet uit om wat voor een soort meubels het gaat: eetkamerstoelen, banken of fauteuils. Wij kunnen het allemaal voor u stofferen. Een stoffeerder in Bussum voert het allemaal voor u uit. Daarnaast kunnen we u helpen met allerlei andere diensten. Hierbij kunt u denken aan de restauratie van allerlei antieke meubels, het op maat maken van gordijnen, de aanschaf van een houten vloer en meer.

Miedema & Zn: de juiste meubelstoffeerderij in Bussum

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en veel verschillende meubels gestoffeerd. Miedema & Zn. is een familiebedrijf, waardoor we deze jarenlange ervaring hebben opgebouwd tot een sterk resultaat. Wij stofferen zowel klassiek als modern. Klassiek stofferen houdt in dat alles gebeurt op een ambachtelijke wijze. Hierbij gebruiken we traditionele materialen, zoals paardenhaar, crin, blauwwatten, jute, koperen veren en dergelijke. De essentie en de ziel van uw meubelstuk zullen nooit verdwijnen. Dat vinden we cruciaal. Bij al onze werkzaamheden hanteren we een duurzame werkwijze en werken we samen met duurzame leveranciers die een ecolabel hebben. Bij Miedema & Zn. kunt u dus vertrouwen op duurzaamheid én kwaliteit. Laat u door ons een meubelstuk stofferen? Dan weet u zeker dat de pracht van het meubelstuk altijd aanwezig blijft. Indien u een leren bank heeft en de stiknaden loslaten of het leer uitgerekt is, kunnen we u tevens helpen. Wij werken uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti.

Miedema & Zn. helpt u graag! Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Over Miedema & Zn.

Bij Miedema & Zn.staat de echte normen en waarden altijd centraal. Doordat de maatschappij continu door veranderd, vinden we het belangrijk om u in ieder geval te garanderen dat u bij ons altijd kunt vertrouwen op een uitstekende service en de beste kwaliteit. Daar zal niets in veranderen. Heeft u een veerloos kussen of zijn de kussens van uw bank uitgezakt? Wij helpen u graag. Het is ons doel om het altijd binnen 48 uur voor u op te lossen. Zo kunnen we de vullingen aanpassen aan uw houding, zodat u kunt genieten van een fijn comfort. Wilt u geen meubels stofferen, maar bent u op zoek naar een fauteuil voor senioren? In ons ruime assortiment vindt u een grote keuze aan fauteuils, waarbij u kunt vertrouwen op comfort en kwaliteit.

Meer informatie?

Zoekt u een meubelstoffeerderij in Bussum? Wij helpen u graag verder! Met leren en stoffen meubels tot de restauratie van een kast of tafel. Dat maakt voor ons niets uit. Het is tevens mogelijk om uw gordijnen door ons op maat te laten maken. Heeft u nog vragen over het stofferen of over ons als stoffeerder in Bussum? Wij zijn u graag van dienst. Neem dus gerust even contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.