Meubelstoffeerder Utrecht

Ontevreden over hoe uw meubels eruit zien? Vindt u het niet meer mooi of zit het niet meer lekker? Kies dan voor een meubelstoffeerder in Utrecht bijvoorbeeld. Een meubelstoffeerder zorgt ervoor dat de pracht van uw meubels weer zichtbaar wordt. Bij Miedema & Zn. bent u aan het juiste adres voor het stofferen van uw meubels. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van meubels stofferen en zorgen er altijd voor dat u 100% tevreden kunt zijn over uw meubels. We kunnen u helpen op allerlei verschillende gebieden. Bijvoorbeeld voor het opnieuw vullen van uw kussens, zodat u weer profiteert van een fijn comfort. Wanneer u voor ons kiest, weet u zeker dat u goed wordt geholpen door de juiste stoffeerder in Utrecht. U kunt bovendien altijd vertrouwen op een duurzame werkwijze, want we werken samen met leveranciers die een ecolabel hebben. Bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE,Kwadrat, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Alcantara, Ploeg en meer. Kortom: bij ons, Miedema & Zn., wordt u altijd goed geholpen bij het stofferen van uw meubels. Als stoffeerderij in Utrecht kunnen we u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

 

  

 

Meubels stofferen bij Miedema & Zn

Een meubelstoffeerder in Utrecht? Bij ons kan het stofferen op twee manieren worden uitgevoerd. Eén daarvan is het klassiek stofferen, waarbij gebruik wordt gemaakt van ambachtelijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan blauwvatten, koperen veren, crin, paardenhaar en dergelijke. Modern stofferen houdt in dat moderne meubels op de passende wijze worden gestoffeerd. Belangrijk om te vertellen is dat Miedema & Zn. er te allen tijde rekening mee houdt dat bij het stofferen de essentie en de ziel van het meubelstuk aanwezig moeten blijven en nooit mogen verdwijnen. U kunt daar bij ons op vertrouwen. Naast meubels stofferen zijn we u ook graag van dienst met het restaureren van kasten, bureaus, tafels en kabinetten. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Bij ons worden de echte normen en waarden nog elke dag centraal gezet. Wij adviseren u graag voor het stofferen van uw meubels. Een leren bank waarvan de stiknaden loslaten? Of leer dat uitgerekt is? Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw bank weer in de beste staat is.Miedema & Zn. werkt uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Bovendien is het ons streven om u binnen 48 uur te helpen bij uw klachten. Wilt u eigenlijk niet uw meubels laten stofferen, maar bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil voor senioren? Ook dat vindt u in ons assortiment of kom langs in een van onze filialen om het te bekijken. Kortom: genoeg keuze en veel mogelijkheden!

Miedema & Zn. helpt u graag verder. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • De pracht van uw meubelstuk blijft aanwezig;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel direct voor meer informatie!

Meubels stofferen door een meubelstoffeerder in Utrecht? Laat dit door ons uitvoeren om zo er zeker van te zijn dat u mooie meubels krijgt. Wij helpen u altijd zo spoedig mogelijk. Meer informatie ontvangen of een vraag stellen? Neem dan contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.