Meubelstoffeerderij Rotterdam

Bent u al een tijdje niet meer tevreden over uw fauteuil, bank of ander meubelstuk? Het kan zijn dat de kussens van uw bank bijvoorbeeld niet meer mooi zijn en niet comfortabel zitten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om dit op te lossen. Kies voor een meubelstoffeerderij in Rotterdam, zoals Miedema & Zn. Een stoffeerderij in Rotterdam zorgt ervoor dat u weer tevreden bent over uw meubels. Miedema & Zn. heeft jarenlang ervaring op het gebied van stofferen en is dé stoffeerderij in Rotterdam en omgeving. Wij weten goed hoe we u moeten helpen bij het stofferen van meubels! Alleen uw kussens opnieuw laten vullen? Ook dat is bij ons mogelijk en we doen het dan ook graag voor u. Kies altijd voor een meubelstoffeerderij in Rotterdam waarbij u kunt rekenen op kwaliteit én duurzaamheid. Wij garanderen u deze combinatie, doordat wij werken met leveranciers met een ecolabel. Bovendien vindt u bij ons altijd de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kwadrat, Alcantara, Ploeg en meer. Kortom: bij ons, Miedema & Zn., weet u zeker dat u goed wordt geholpen bij het stofferen van uw meubels. Daarnaast kunnen wij u als meubelstoffeerderij in Rotterdam met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

 

  

 

Meubels stofferen bij Miedema & Zn

Een meubelstoffeerderij in Rotterdam? Wij voeren het stofferen op twee manieren uit, namelijk klassiek stofferen en modern stofferen. Klassiek stofferen houdt in dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd op de traditionele manier. Er wordt hierbij altijd gebruikgemaakt van ambachtelijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan blauwvatten, koperen veren, crin, paardenhaar en dergelijke. Belangrijk om te vermelden is dat Miedema & Zn. er altijd rekening mee houdt dat bij het stofferen de essentie en de ziel van het meubelstuk aanwezig moeten blijven en nooit mogen verdwijnen. U kunt daar bij ons op rekenen.Naast meubels stofferen helpen wij u ook graag met het restaureren van kasten, bureaus, tafels en kabinetten. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is een familiebedrijf, waarbij u te allen tijde kunt rekenen op jarenlange ervaring en waar altijd de echte normen en waarden centraal staan. Wij adviseren u graag voor uw meubels, zodat we het vervolgens kunnen stofferen. Daar zetten we ons 100% voor in. Heeft u een leren bank en laten de stiknaden hiervan los? Of is het leer uitgerekt? Geen zorgen! Wij helpen u graag en voordat u het weet is alles weer in een mooie staat. Miedema & Zn. werkt uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Bovendien is het ons streven om u binnen 48 uur te helpen bij uw klachten. Wilt u eigenlijk niet uw meubels laten stofferen, maar bent u op zoek naar een gehele nieuwe fauteuil voor senioren? Zelfs dat vindt u in ons assortiment of kom langs in een van onze filialen. Kortom: genoeg keuze en veel mogelijkheden!

Miedema & Zn. helpt u graag verder bij onder andere het herstofferen. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • De pracht van uw meubelstuk blijft aanwezig;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel direct voor meer informatie!

Meubels stofferen door een meubelstoffeerderij in Rotterdam? Laat dit door ons doen om zo er zeker van te zijn dat u mooie meubels krijgt. Schakel onze diensten in en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Meer informatie ontvangen of een vraag stellen? Neem dan contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.