Meubelstoffeerder Amersfoort

Wanneer u op zoek gaat naar een meubelstoffeerder in Amersfoort, dan is het maar al te begrijpelijk dat u iemand zoekt waarbij u echt kunt vertrouwen op het beste resultaat. Bij Miedema & Zn. kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit, duurzaamheid én een prachtig resultaat. Wij beschikken over een grote collectie leer en stof van onder andere Designers Guild, Ploeg, Kwadrat, Nina Campbell, Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn en vele andere merken. Kortom: altijd de beste kwaliteit! Voor ons maakt het eigenlijk niet uit of het gaat om uw eetkamerstoelen, fauteuil of bank, want wij kunnen het allemaal stofferen. Een stoffeerder in Amersfoort zoals ons doet het allemaal voor u. Naast het stofferen kunnen wij u ook helpen met vele andere diensten. Hierbij kunt u denken aan de restauratie van allerlei antieke meubels, het op maat maken van gordijnen, de aanschaf van een houten vloer en meer.

 

  

 

Miedema & Zn: de juiste meubelstoffeerder in Amersfoort

Miedema & Zn. heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan en diverse meubels gestoffeerd. We kunnen u dus altijd wel helpen. Bij ons gebeurt het stofferen op een ambachtelijke wijze, oftewel klassiek stofferen. We gebruiken traditionele materialen, zoals paardenhaar, crin, blauwwatten, jute, koperen veren en dergelijke. De essentie en de ziel van uw meubelstuk zullen nooit verdwijnen. Dat vinden we erg belangrijk. Naast klassiek stofferen, kunnen we ook modern stofferen. Bij al onze werkzaamheden hanteren we te allen tijde een duurzame aanpak en werken we met duurzame leveranciers die een ecolabel hebben. Bij Miedema& Zn. kunt u dus rekenen op duurzaamheid én kwaliteit. Wanneer u door ons een meubel laat stofferen, kunt u erop rekenen dat de pracht van het meubelstuk altijd aanwezig blijft. Zijn de stiknaden van uw leren bank los of is het leer uitgerekt? Geen probleem! Wij werken uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti.

Miedema & Zn. helpt u graag! Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Over Miedema & Zn.

Bij ons staan de echte normen en waarden altijd centraal. Miedema & Zn. is een familiebedrijf met jarenlang ervaring. De maatschappij verandert continu door, maar bij ons kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en de beste kwaliteit. Een kussen dat veerloos en/of uitgezakt is? Wij helpen u! Het is ons streven om het altijd binnen 48 uur voor u op te lossen. Zo kunnen we de vullingen aanpassen aan uw houding, zodat u kunt genieten van het beste comfort. Wilt u geen meubels stofferen, maar bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil voor senioren? In ons ruime assortiment vindt u een grote keuze aan fauteuils, waarbij u kunt vertrouwen op comfort en kwaliteit.

Vraag informatie aan over stofferen!

Zoekt u een meubelstoffeerder in Amersfoort? Wij helpen u graag! Met leren en stoffen meubels tot de restauratie van een kast of tafel. Het is zelfs mogelijk om uw gordijnen door ons op maat te laten maken. Het is prettig dat wij zowel klassiek als modern stofferen. Hierdoor kunt u dus vrijwel altijd bij ons terecht. Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst. Neem dus gerust even contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.