Herstofferen fauteuil prijs

Wilt u uw meubels herstofferen? Begrijpelijk dat u op zoek bent naar een expert op dit gebied. U wilt uiteraard wel dat alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd en dat uw meubels gestoffeerd worden met de beste kwaliteit stof of leer. Meubels herstofferen en de prijs weten? Graag vertellen we u daar meer over, want bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Miedema & Zn. heeft jarenlang ervaring op het gebied van herstofferen en bovendien beschikken we over een uitgebreide collectie aan leer en stof, van onder andere Designers Guild, Ploeg, Kvadrat, Ohmann, Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Gispen Oisterwijk, Rolf Benz, Leolux, De Sede, Montis, Artifort en nog veel meer merken. Alle materialen zijn in ieder geval te allen tijde van de beste kwaliteit. Daarbij maakt het niet uit of u uw eetkamerstoelen, bank of fauteuil wilt laten stofferen. Bij ons bent u altijd aan het goede adres. Naast het stofferen kunt u ook bij ons terecht voor vele andere diensten. Hierbij kunt u denken aan de restauratie van antieke meubels, het op maat maken van gordijnen en ook de aanschaf van een houten vloer en sta op fauteuils.

Over Miedema & Zn.

Bent u nieuwsgierig naar wie wij zijn? Miedema & Zn. is een familiebedrijf waarbij altijd transparante en echte normen en waarden centraal staan. De maatschappij is continu in ontwikkeling, maar bij ons kunt u vertrouwen op de beste service en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Miedema & Zn. is gevestigd door heel Nederland: Amersfoort, Bussum, Rotterdam, Schiedam en Utrecht. Is een kussen veerloos of uitgezakt? Wij proberen u altijd binnen 48 uur te helpen en zo kunt u gewoon weer genieten van het beste comfort! We streven ernaar om binnen 10 werkdagen gestoffeerde meubels retour naar u te brengen. Daarnaast hebben we geen wachttijden. Geen meubels stofferen, maar zoekt u eigenlijk een geheel nieuwe fauteuil voor senioren? Ook dat vindt u in ons ruime assortiment.

Miedema & Zn: de juiste meubelstoffeerderij

Miedema & Zn. heeft jarenlang ervaring en hierdoor kunnen we u altijd verder helpen. Bij ons gebeurt het stofferen op een ambachtelijke wijze, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele materialen. Bij deze materialen kunt u bijvoorbeeld denken aan paardenhaar, crin, blauwwatten, jute, koperen veren en meer. Daarbij verdwijnt de essentie en de ziel van het meubelstuk nooit. Dat is uiteraard wel zo belangrijk! Dankzij onze duurzame aanpak en nauwe samenwerking met ecolabel-leveranciers kunnen we u altijd garanderen dat u de beste kwaliteit krijgt. Een meubelstuk stofferen is voor ons dus geen enkel probleem. Het komt ook vaak voor dat men een leren bank heeft, waarvan de stiknaden loslaten of dat het leer uitrekt. Dat kunnen wij tevens voor u oplossen. Wij werken uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti.

Miedema & Zn. helpt u graag! Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Altijd de beste kwaliteit en scherpe prijs;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Geen voorrijkosten;
  • CBW erkend;
  • Gratis halen en brengen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Stel gerust uw vragen!

Wilt u de prijs voor herstofferen van zitmeubilair weten? Wij vertellen u er graag meer over. Bovendien kunnen we u altijd wel van dienst zijn: met lederen en stoffen meubels tot de restauratie van een kast. Het is zelfs mogelijk om uw gordijnen door ons op maat te laten maken. Wat prettig voor u is, is dat wij zowel klassiek als modern stofferen. Hierdoor kunt u dus echt altijd bij ons terecht. Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.