Herstofferen stoelen prijs

Bel ons direct:

030 662 8218

Herstofferen stoelen prijs

Bent u niet meer zo tevreden over de staat van uw stoelen? Is het leer of de stof niet meer in goede staat? Wellicht bent u nieuwsgierig naar een stoel herstofferen en de prijs daarvan. Begrijpelijk. Miedema & Zn. helpt u graag verder. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van meubels stofferen. Wij kunnen u van dienst zijn met allerlei diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld het opvullen van uw kussens naar uw houding. Hierdoor kunt u weer tevreden zijn over het comfort. Wanneer u een stoffeerder zoekt, is het cruciaal dat u kiest voor een hoogstaande kwaliteit. Iemand die echt weet hoe het uitgevoerd moet worden. Miedema & Zn. werkt alleen maar met de beste kwaliteit stof en leer. U kunt hierbij denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kvadrat, Alcantara, Ploeg, Leolux, Artifort, Gelderland, Montis, Chesterfield, De Sede, Rolf Benz, Gispen Oisterwijk en meer. Kortom: bij Miedema & Zn. weet u altijd zeker dat u uitstekend wordt geholpen bij het stofferen van uw meubels. Daarnaast kunnen wij u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

Meubels stofferen bij Miedema & Zn

Bij ons kunt u terecht voor twee manieren van stofferen, namelijk klassiek en modern stofferen. Het klassiek stofferen houdt in dat alles wordt uitgevoerd op de echte ambachtelijke manier. Dit is erg belangrijk volgens ons, want hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd. Bij het klassiek stofferen gebruiken we uitsluitend de traditionele materialen. Bij deze materialen kunt u denken aan koperen veren, blauwwatten, crin, paardenhaar en dergelijke. Bij meubels stofferen is cruciaal dat de essentie en de ziel van het meubelstuk centraal blijven bestaan en niet verdwijnen. Daar kunt u bij ons altijd op vertrouwen. Door de combinatie van traditionele materialen, ambacht en kwaliteit kunt u rekenen op een duurzame werkwijze. Zo werken we alleen samen met leveranciers die voorzien zijn van een ecolabel. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en naast kwaliteit kunt u altijd op duurzaamheid rekenen. Naast een meubel stofferen kunnen wij ook kasten, bureaus, tafels en kabinetten restaureren. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Wie Miedema & Zn. is? Wij zijn een familiebedrijf, met jarenlang ervaring, veel kennis en waarbij de echte normen en waarden altijd centraal staan. Bij ons kunt u dus vertrouwen op onze service, ervaring en advies. Zo krijgt u altijd het mooiste resultaat en dat is uiteraard waar het uiteindelijk om gaat. Miedema & Zn. is gevestigd door heel Nederland: Amersfoort, Bussum, Rotterdam, Schiedam en Utrecht. We streven ernaar om binnen 10 werkdagen gestoffeerde meubels retour naar u te brengen. Daarnaast hebben we geen wachttijden. Daar kunt u altijd op rekenen.

Een leren bank waarvan de stiknaden loslaten, leer dat uitgerekt is of stof dat niet meer een goede kwaliteit heeft? Geen probleem! Voordat u het weet is het allemaal weer in de juiste staat. Miedema & Zn. werkt uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Het is ons streven om u binnen 48 uur van dienst te zijn en uw klachten te verhelpen. Dat is wel zo prettig, want zo heeft u snel weer plezier van uw meubels. Wilt u geen meubels stofferen, maar bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil voor senioren? In ons ruime assortiment vindt u tevens een grote keuze aan fauteuils, waarbij u kunt vertrouwen op comfort en kwaliteit.

Miedema & Zn. is u graag van dienst. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Altijd de beste kwaliteit en scherpe prijs;
  • Geen voorrijkosten;
  • Gratis halen en brengen;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • CBW erkend;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel direct voor meer informatie!

Uw meubels stofferen? Stoel herstofferen prijs weten? Kies voor Miedema & Zn. en u weet zeker dat u weer prachtige meubels krijgt. Schakel onze hulp in en wij zullen u zo snel mogelijk helpen. Wilt u meer informatie over meubels stofferen of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier onze openingstijden.

Stel een vraag Bel me terug

Contact opnemen

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels. Klik hier voor de verschillende vestigingen.

Bel mij terug

Call Now Button