Meubelstoffeerderij exclusief

Een meubelstoffeerderij exclusief? Wat houdt dat eigenlijk in? En wat zijn de mogelijkheden? Wellicht loopt u ook rond met deze vragen en dat is begrijpelijk. Als uw fauteuil, bank of ander meubelstuk niet meer naar wens is, kunt u het laten stofferen. Er is meer mogelijk dan u denkt! Wanneer u een exclusieve meubelstoffeerderij zoekt bent u bij Miedema & Zn. aan het juiste adres. Wij werken namelijk op een duurzame wijze, waardoor we u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien werken we alleen maar met de beste materialen. Miedema & Zn. is dé meubelstoffeerderij exclusief voor stofferen, maar ook voor de restauratie van andere meubelstukken. Wij werken samen met leveranciers die een ecolabel hebben. Kwalitatief hoogwaardige resultaten? Kies voor Miedema & Zn. Bovendien vindt u bij ons altijd de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kwadrat, Alcantara, Ploeg en dergelijke. Kortom: bij ons, Miedema & Zn., weet u zeker dat u uitstekend wordt geholpen bij het stofferen of restaureren van uw meubels. Daarnaast kunnen wij u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

 

  

 

Een meubelstoffeerderij exclusief is Miedema & Zn

Wellicht weet u niet precies wat stofferen inhoudt. Er zijn twee mogelijkheden: klassiek en modern stofferen. Bij modern stofferen worden moderne meubels gestoffeerd op de manier die daarbij past. Zoals de naam het al zegt wordt bij klassiek stofferen alles uitgevoerd op een ambachtelijke manier. Hierbij wordt ook alleen maar gebruikgemaakt van traditionele materialen. Materialen zoals blauwvatten, koperen veren, crin, paardenhaar en dergelijke. Miedema & Zn. houdt er rekening mee dat bij het stofferen de essentie en de ziel van het meubelstuk altijd moeten blijven bestaan en zeker niet mogen verdwijnen. Bij ons kunt u daar altijd op vertrouwen. Daarnaast werken wij ook altijd op een duurzame wijze. Dit zorgt voor dé perfecte combinatie. Naast meubels stofferen kunnen wij ook kasten, bureaus, tafels en kabinetten restaureren. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is een familiebedrijf en heeft door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan. Gedurende deze jaren zijn nog steeds de echte normen en waarden zichtbaar. Bij ons kunt u vertrouwen op adviezen van de experts, onze jarenlange ervaring en een goede service. Laten de stiknaden van uw leren bank los of is het leer uitgerekt? Geen probleem: wij helpen u verder. Wij gebruiken het beste leer voor meubelstoffeerderij, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Ons streven is om u binnen 48 uur al te helpen bij uw klachten. Bent u helemaal niet van plan om uw meubels te laten stofferen? Bent u eigenlijk aan het zoeken naar een nieuwe fauteuil voor senioren? Neem dan gerust eens een kijkje in ons assortiment; daar vindt u het altijd wel. Kom langs één van onze filialen.

Miedema & Zn. helpt u graag verder bij onder andere het stofferen. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel ons direct voor meer informatie!

Uw meubels stofferen door een meubelstoffeerderij exclusief voor het mooiste resultaat? Laat dit uitvoeren door Miedema & Zn. zodat u er altijd op kunt rekenen dat u weer prachtige meubels krijgt. Schakel onze hulp in en wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn. Wilt u meer informatie over meubels stofferen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.