Meubelstoffeerderij

Een meubelstoffeerderij kiest u niet zomaar. U wilt tenslotte dat uw meubels worden gestoffeerd met de beste kwaliteit stof of leer. Bij Miedema & Zn. kunt u daar altijd op vertrouwen. Wij beschikken namelijk over een grote collectie leer en stof van onder andere Designers Guild, Ploeg, Kwadrat, Nina Campbell, Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn en vele andere merken. Alles is in ieder geval altijd van de beste kwaliteit. Het maakt voor ons niet uit of u uw eetkamerstoelen, bank of fauteuils wilt laten stofferen. Wij kunnen het allemaal voor u doen! Naast het stofferen kunnen wij u van dienst zijn met vele andere diensten. Hierbij kunt u denken aan de restauratie van antieke meubels, het op maat maken van gordijnen, de aanschaf van een houten vloer en meer.

 

  

 

Miedema & Zn: de juiste meubelstoffeerderij

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan, waardoor we u altijd kunnen helpen. Het stofferen gebeurt bij ons te allen tijde op een ambachtelijke wijze. Zo gebruiken we traditionele materialen, zoals paardenhaar, crin, blauwwatten, jute, koperen veren en dergelijke. De essentie en de ziel van uw meubelstuk zullen nooit verdwijnen. Bovendien hanteren we altijd een duurzame aanpak, doordat we werken met leveranciers die voorzien zijn van een ecolabel. Bij Miedema& Zn. kunt u dus altijd rekenen op duurzaamheid én kwaliteit. Wij weten goed hoe we uw meubelstuk moeten stofferen, waarbij altijd de pracht aanwezig blijft. Het komt ook vaak voor dat men een leren bank heeft, waarvan de stiknaden loslaten of dat het leer uitrekt. Dat is voor ons ook geen probleem. Wij werken uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti.

Miedema & Zn. helpt u graag! Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is een familiebedrijf, waarbij de echte normen en waarden centraal staan. Ondanks dat de maatschappij continu verandert: bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige diensten. Heeft u een kussen dat veerloos of uitgezakt is? Wij proberen u altijd binnen 48 uur te helpen. We kunnen tevens de vulling aanpassen aan uw houding, zodat u kunt genieten van het beste comfort. Wilt u geen meubels stofferen, maar zoekt u een nieuwe fauteuil voor senioren? In ons ruime assortiment vindt u tevens een grote keuze aan fauteuils, waarbij u kunt vertrouwen op comfort en kwaliteit.

Stel gerust uw vragen!

Zoekt u een meubelstoffeerderij? Wij kunnen u helpen: met lederen en stoffen meubels tot de restauratie van een kast. Het is zelfs mogelijk om uw gordijnen door ons op maat te laten maken. Het is prettig dat wij zowel klassiek als modern stofferen. Hierdoor kunt u dus echt altijd bij ons terecht. Heeft u nog een aantal vragen? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.