Meubelstoffeerder Rotterdam

Bel ons direct:

030 662 8218

Meubelstoffeerder Rotterdam

Is de stof of het leer van uw bank niet meer in een mooie staat? Of is het comfort niet meer wat het geweest is? Schakel de hulp in van een meubelstoffeerder in Rotterdam. Bij Miedema & Zn. bent u hiervoor aan het juiste adres. Doordat we jarenlang ervaring hebben op het gebied van stofferen, weten we maar al te goed hoe we uw meubels moeten opknappen. Zo kunt u er ook voor kiezen om alleen de kussens op te laten vullen naar uw houding, zodat u weer het juiste comfort heeft. Een stoffeerder in Rotterdam, waarbij u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit én duurzaamheid? Dat is Miedema & Zn. We werken met de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kwadrat, Alcantara, Ploeg en meer. Kortom: bij Miedema & Zn. weet u zeker dat u goed wordt geholpen bij het stofferen van uw meubels. Daarnaast kunnen wij u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

Meubels stofferen bij Miedema & Zn

Een meubelstoffeerder in Rotterdam dat alles op een klassieke wijze kan uitvoeren? Kies voor ons en ga voor zeker. Bovendien kunnen wij zowel klassiek als modern stofferen. Bij klassiek stofferen wordt alles uitgevoerd op de ambachtelijke wijze en worden traditionele materialen gebruikt. Bij deze materialen kunt u denken aan koperen veren, blauwwatten, crin, paardenhaar en dergelijke. We vinden het cruciaal dat bij het stofferen altijd de essentie en de ziel van het meubelstuk centraal blijven staan en niet verdwijnen. Wat ook belangrijk is om te vermelden is dat wij een duurzame werkwijze hanteren. Zo werken we samen met leveranciers die een ecolabel hebben. Duurzaamheid, kwaliteit én een snelle service staan immers hoog bij ons in het vaandel. Naast het stofferen van meubels kunnen wij ook kasten, bureaus, tafels en kabinetten restaureren. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is een familiebedrijf met jarenlang ervaring. Elke dag hanteren we dezelfde échte waarden en normen. Reken op onze service, ervaring en deskundige adviezen. Zo krijgt u het beste resultaat. Heeft u bijvoorbeeld een leren bank, waarvan de stiknaden loslaten of waarvan het leer is uitgerekt? Geen probleem voor Miedema & Zn. Voordat u het weet is uw leren bank weer in de juiste staat. Miedema & Zn. werkt uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Het is ons streven om u binnen 48 uur van dienst te zijn, zodat we uw klachten kunnen verhelpen. Wilt u geen meubels stofferen, maar bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil voor senioren? In ons diverse assortiment vindt u tevens een grote keuze aan fauteuils, waarbij u kunt vertrouwen op comfort en kwaliteit. Kom gerust een kijkje nemen in een van onze filialen.

Miedema & Zn. is u graag van dienst. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel voor meer informatie!

Uw meubels stofferen door een meubelstoffeerder in Rotterdam? Laat dit doen door Miedema & Zn. en u weet zeker dat u weer prachtige meubels krijgt met een fijn comfort. Wilt u meer informatie over meubels stofferen of heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier onze openingstijden.

Stel een vraag Bel me terug

Contact opnemen

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels. Klik hier voor de verschillende vestigingen.

Bel mij terug

Call Now Button