Meubelstoffeerder Rotterdam

Is de stof of het leer van uw bank niet meer in een mooie staat? Of is het comfort niet meer wat het geweest is? Schakel de hulp in van een meubelstoffeerder in Rotterdam.

Bij Miedema & Zn. bent u hiervoor aan het juiste adres. Doordat we jarenlang ervaring hebben op het gebied van stofferen, weten we maar al te goed hoe we uw meubels moeten opknappen. Zo kunt u er ook voor kiezen om alleen de kussens op te laten vullen naar uw houding, zodat u weer het juiste comfort heeft.

Een stoffeerder in Rotterdam, waarbij u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit én duurzaamheid? Dat is Miedema & Zn. We werken met de beste kwaliteit stof en leer. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Alcantara, BUTE, KOBE en Saum und Viebahn, Designers Guild, Kwadrat, Alcantara, Ploeg en meer. Kortom: bij Miedema & Zn. weet u zeker dat u goed wordt geholpen bij het stofferen van uw meubels.

Daarnaast kunnen wij u met meerdere diensten helpen. Wij vertellen u daar graag meer over!

Meubels stofferen bij Miedema & Zn

Een meubelstoffeerderij in Rotterdam? Wij voeren het stofferen op twee manieren uit, namelijk klassiek stofferen en modern stofferen. Klassiek stofferen houdt in dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd op de traditionele manier. Er wordt hierbij altijd gebruikgemaakt van ambachtelijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan blauwvatten, koperen veren, crin, paardenhaar en dergelijke. Belangrijk om te vermelden is dat Miedema & Zn. er altijd rekening mee houdt dat bij het stofferen de essentie en de ziel van het meubelstuk aanwezig moeten blijven en nooit mogen verdwijnen. U kunt daar bij ons op rekenen.Naast meubels stofferen helpen wij u ook graag met het restaureren van kasten, bureaus, tafels en kabinetten. Antieke meubelen voorzien wij bijvoorbeeld van nieuwe was of politoerlagen.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. is een familiebedrijf, waarbij u te allen tijde kunt rekenen op jarenlange ervaring en waar altijd de echte normen en waarden centraal staan. Wij adviseren u graag voor uw meubels, zodat we het vervolgens kunnen stofferen. Daar zetten we ons 100% voor in. Heeft u een leren bank en laten de stiknaden hiervan los? Of is het leer uitgerekt? Geen zorgen! Wij helpen u graag en voordat u het weet is alles weer in een mooie staat. Miedema & Zn. werkt uitsluitend met de beste leersoorten, van onder andere Bruno Monte, Ohmann en Conanti. Bovendien is het ons streven om u binnen 48 uur te helpen bij uw klachten. Wilt u eigenlijk niet uw meubels laten stofferen, maar bent u op zoek naar een gehele nieuwe fauteuil voor senioren? Zelfs dat vindt u in ons assortiment of kom langs in een van onze filialen. Kortom: genoeg keuze en veel mogelijkheden!

Miedema & Zn. helpt u graag verder bij onder andere het herstofferen. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Klassieke scholen en gekwalificeerd;
  • Altijd de beste kwaliteit;
  • Echte service: wij helpen u verder;
  • Jarenlang ervaring en kennis;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • De pracht van uw meubelstuk blijft aanwezig;
  • Van klassiek tot modern stofferen.

Bel direct voor meer informatie!

Meubels stofferen door een meubelstoffeerderij in Rotterdam? Laat dit door ons doen om zo er zeker van te zijn dat u mooie meubels krijgt. Schakel onze diensten in en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Meer informatie ontvangen of een vraag stellen? Neem dan contact met ons op. Bekijk onze website voor de contactgegevens per filiaal. Tevens vindt u hier de openingstijden.

Neem contact op

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Daarnaast bent u ook altijd welkom in een van onze winkels.